Gratis frakt over 499 kr. Nyt shoppingen din!

Personvernregler

KJØP AV VARER

Betaling: Hvis du kjøper varer gjennom solsike-tjenesten, blir du bedt om å oppgi informasjon om solsike-kredittkorttjenesten eller annet betalingsinstrument. Du erklærer og garanterer overfor solsike at denne informasjonen er sant, og at du er autorisert til å bruke betalingsinstrumentet. Du vil være ansvarlig for alle avgifter knyttet til kjøp av varer gjennom tjenesten.

Det beskytter deg

solsike eies og drives av solsike. solsike er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Hos solsike deler vi ikke våre kundedata med tredjeparter på noen måte. Vi bruker informasjonen du gir til slike formål som svar på dine forespørsler. Kjøp for fremtiden for deg selv, forbedr butikkene våre og kommuniser med oss. Vi vil alltid prøve å tilpasse og forbedre din solsike shoppingopplevelse.

Vær oppmerksom på at din bruk av nettstedet er underlagt denne personvernpolicyen ("Retningslinjer") og nettstedets vilkår og betingelser for bruk ("Vilkår og betingelser"). I denne policyen defineres et ord / i vilkårene eller i andre deler av denne policyen.

Vår policy forklarer hvilken informasjon vi samler inn på nettstedet, hvordan vi bruker og / eller deler denne informasjonen og hvordan denne informasjonen lagres av oss. Ved å bruke dette nettstedet godtar du disse retningslinjene. Vilkårene i denne policyen, helt eller delvis, bør du ikke bruke dette nettstedet. Vær oppmerksom på at denne policyen bare gjelder informasjon som samles inn på nettstedet og ikke informasjon som samles inn eller innhentes gjennom andre metoder eller kilder.

Våre retningslinjer sikrer at all informasjon du gir oss er privat og sikker ventende. For å berolige deg, nedenfor, gir vi detaljer om informasjonen du gir oss og hvordan den vil bli, og enda viktigere, den ikke vil bli brukt. Om deg uten ditt uttrykkelige samtykke Opplysningene vi har vil være korrekte og oppdaterte. Du kan sjekke informasjonen vi har ved å kontakte oss (og det kan kreves et administrasjonsgebyr for dette.) Hvis du finner unøyaktigheter, sletter eller retter vi dem umiddelbart.

Personlig identifiserbar informasjon - Samle inn personlig informasjon vi samler inn

Vi samler inn personlig identifiserbar informasjon ("PII") som gis frivillig under registrering eller som svar på spesifikke forespørsler om informasjon som tydelig blir presentert for deg.

Vi kan også samle inn din IP-adresse (Internet Protocol) for å diagnostisere problemer med serveren vår og for å administrere dette nettstedet. En IP-adresse er et nummer som er tildelt datamaskinen din når du bruker Internett. Hjelp deg selv med å identifisere deg under en spesifikk økt og få bred demografi.

Vi kan be om e-postadressen din mens du bruker nettstedet vårt. For å kjøpe bilag kan det også hende du må oppgi noen av følgende personopplysninger: for- og etternavn, postadresse, e-postadresse, fødselsdato, telefonnummer og detaljer om en betalingsmekanisme, for eksempel kredittkortdetaljer.

Bruke og dele PII

Alle PII-er beholdes i samsvar med Data Protection Act 1998 og andre gjeldende databeskyttelseslover i Norge.

Vi bruker PII for å gi deg informasjon om solsike, for å gi deg tjenesten og for å markedsføre deg riktig. Vår policy er ikke å selge eller videreformidle PII til tredjeparter (utenfor våre konsernselskaper). Vi forplikter oss til å gjøre det for å forhindre og oppdage svindel. Vi vil aldri selge eller leie PII til noen for markedsføring eller andre kommersielle formål uten ditt forutgående samtykke.

Vi kan imidlertid sende PII-ene dine til våre agenter og underleverandører for å hjelpe oss med å bruke data om bruken av dataene dine som er beskrevet i denne policyen. For eksempel kan vi bruke tredjeparter for å gi oss markedsføringsassistanse eller kundesupport, eller for å sende dem en kredittkortleverandør for å behandle en betaling.

Vi forbeholder oss også retten til å avsløre PII for å:

(a) overholde gjeldende lover,

(b) svare på statlige henvendelser (eller henvendelser fra juridiske, statlige eller kvasi-statlige eller lokale byråer eller internettbeskyttelsesbyråer av noe slag);

(c) overholde en gyldig juridisk prosess eller prosedyre,

(d) beskytte våre rettigheter eller eiendom, dette nettstedet og / eller andre brukere av dette nettstedet.

Vær oppmerksom på at vi som en del av PII-deling oppført ovenfor kan sende deg informasjon internasjonalt, inkludert i land utenfor Det europeiske økonomiske området. Noen nettsteder utenfor EØS har kanskje ikke tilstrekkelig databeskyttelseslov eller kan tilby forskjellige nivåer av personopplysning som ikke er så høye som i Norge. Ved å sende PII til oss, erkjenner du at hvis vi har brukt dataene dine på den måten som er beskrevet i denne policyen, kan vi ikke holdes ansvarlige for bruk av dataene dine av tredjeparter som mottar og behandler dataene dine.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler, teknologi for å lagre data på datamaskinen din, ved hjelp av funksjonaliteten til nettleseren din. Mange nettsteder gjør dette fordi informasjonskapsler tillater nettstedsutgiveren å gjøre nyttige ting, for eksempel hvis datamaskinen (og sannsynligvis din bruker) Du har besøkt nettstedet før du endret nettleseren mange ganger for å forhindre bruk av informasjonskapsel, men hvis du gjør det , kan det hende at tjenesten (og nettstedet) ikke fungerer som det skal. En effektiv tjeneste for å følge atferdsmønsteret til besøkende på nettstedet.

I løpet av levering av annonser på dette nettstedet (hvis noen) kan annonsører eller tredjeparts annonsetjenere plassere eller gjenkjenne en unik informasjonskapsel i nettleseren din. Bruk av informasjonskapsler av disse annonsørene eller tredjepartsannonserparter er ikke underlagt denne policyen, men er underlagt deres egne personvernregler. (Vær oppmerksom på at bruken av nettstedet ikke er ment eller ment for barn under 18 år)

E-post

Vær oppmerksom på at vi kan sende deg en e-post for følgende formål:

Som en del av tjenesten. For eksempel sender vi (eller kan sende) deg e-post i følgende situasjoner, for eksempel:

 • - Etter registrering gir den deg beskjed om kontoopplysningene dine.
  - Som en påminnelse via e-post om tjenestene vi tilbyr (spesielt hvis du ikke har brukt dem ennå eller ikke har brukt dem på en stund);
  - Å sende deg informasjon eller bilag du har bedt om;
  - Som et nyhetsbrev;
  - Som salgsfremmende e-post;
  - Å gi deg relaterte tjenester for deg fra solsike

Imidlertid, når det gjelder markedsførings- eller salgsfremmende e-post vi kan sende, vil vi alltid gi deg sjansen til å abonnere (eller avslutte abonnementet) fra dem i fremtiden.

Sikkerhet og lagring

PIIen vi har vil bli utført sikkert i systemene våre, i samsvar med vår interne sikkerhetspolicy og loven. Vi har dataene i opptil 3 år fra siste tilgang eller bruk av oss.

Når det gjelder informasjonen som overføres mellom nettstedet og / eller brukere, mens vi tar rimelige forholdsregler for å beskytte slik informasjon, kan vi ikke være i stand til å forhindre uautorisert tilgang til slik informasjon fra tredjeparter eller upassende avsløring av slik informasjon under transitt. Brukere anerkjenner denne risikoen når de kommuniserer med nettstedet.

Overføring under visse omstendigheter

Hvis det skjer salg, fusjon, konsolidering, endring av kontroll, overføring av vesentlige eiendeler, omorganisering eller avvikling, eller solsike, kan vi, etter vårt skjønn, overføre, selge eller tildele informasjon samlet på og gjennom dette nettstedet (inkludert PII og annen informasjon) til en eller flere relevante tredjeparter.

Kundeservice

Hvis du har spørsmål eller bekymringer eller ønsker å be om tilgang til din personlige informasjon som solsike har, så nøl ikke med å kontakte oss.

LOV OM FRAFALL

Når du kjøper produkter fra dette nettstedet, anerkjenner og godtar kunden betaling for produktene vil bli overført til betalingssystemer som drives av tredjeparter. Kundens grunnleggende økonomiske informasjon kan formidles til betalingssystemer som drives av tredjeparter og til dens drifts- / kontrollenhet.

All informasjon som mottas av betalingssystemer som drives av tredjeparter og dens drifts- / kontrollenhet, administreres i samsvar med personvernerklæringen og vilkårene som finnes her. Kunden fraskriver seg alle rettigheter til å iverksette rettslige skritt mot betalingssystemer som drives av tredjeparter og dens drifts- / kontrollerende enhet angående enhetens mulighet til å motta betalinger for driften av nettstedet i forbindelse med produktene levert av operatøren. Betalingsnettsted på nettstedet.

ENDRINGER I DENNE POLICYEN

Vær oppmerksom på at denne policyen er en del av vilkårene for bruk av dette nettstedet og er en del av avtalen mellom deg og oss. Vi kan, fra tid til annen, endre denne policyen, helt eller delvis, etter vårt skjønn. Eventuelle endringer i denne policyen vil gjelde umiddelbart etter publisering av den reviderte policyen på nettstedet. Avhengig av endringen, kan vi kunngjøre endringen: (a) på hjemmesiden til nettstedet eller (b) via e-post, hvis vi har din e-postadresse. Imidlertid, i alle fall, ved å fortsette å bruke nettstedet som et resultat av eventuelle endringer, vil du bli ansett å ha godtatt disse endringene. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne policyen, da det kan endres fra tid til annen, helt eller delvis, må du slutte å bruke nettstedet.

EIENDOMSRETTIGHETENE TIL SOLSIKE SERVICE

Innhold, tjenester og varemerker: Du har kun autorisasjon til å bruke solsike-tjenesten for å delta i forretningstransaksjoner med solsike. Du kan ikke bruke noen automatisert teknologi for å velte deg, meg, eller for å innhente informasjon fra solsike-tjenesten eller på annen måte få tilgang til sidene til solsike-tjenesten for noe uautorisert formål. Hvis du blokkeres av solsike Service fra å få tilgang til solsike Service (inkludert ved å blokkere IP-adressen din), godtar du ikke å gjøre noe for å omgå slik blokkering (for eksempel ved å maskere IP-adressen din). eller bruker en proxy-IP-adresse). Teknologien og programvaren som ligger til grunn eller distribueres i forbindelse med solsike-tjenesten, tilhører solsike, våre tilknyttede selskaper og våre partnere ("Programvare"). Du samtykker i å ikke kopiere, modifisere, lage et avledet verk, reverse engineer, montere om eller på annen måte forsøke å oppdage kildekode, selge, tildele, underlisensiere eller på annen måte overføre rettigheter til programvare.

solsike-tjenesten kan inneholde bilder, illustrasjoner, skrifttyper og annet innhold eller funksjoner ("Tjenesteinnhold") som er beskyttet av immaterielle rettigheter og lover. Med mindre det er uttrykkelig godkjent av solsike, godtar du ikke å modifisere, kopiere, ramme inn, leie, lease, låne, selge, distribuere eller lage avledede arbeider basert på solsikes tjeneste eller innholdet i tjenesten, helt eller delvis. All bruk av solsike-tjenesten eller innholdet i tjenesten, annet enn det som er spesifisert i dette dokumentet, er strengt forbudt. Eventuelle rettigheter som ikke uttrykkelig er gitt her, forbeholdes solsike.

solsike-navnet og logoene er varemerker og servicemerker for solsike (samlet "solsikevaremerker"). Andre firmanavn og logoer, produkter og tjenester som brukes og vises gjennom solsike-tjenesten, kan være varemerker eller tjenestemerker for sine respektive eiere, som kanskje eller ikke støtter eller er tilknyttet solsike. Ingenting i disse bruksvilkårene og solsike-tjenesten skal tolkes som å gi noen lisens eller rett til å bruke solsike varemerker som vises på solsike-tjenesten uten forutgående skriftlig tillatelse fra hver domstol. All goodwill generert av bruken av solsike-merkevarer vil gi solsike den eksklusive fordelen.

Tredjeparts Materiale: Under ingen omstendigheter vil solsike på noen måte være ansvarlig for noe tredjepartsinnhold eller materiale (inkludert brukere), inkludert, men ikke begrenset til, feil eller mangler i noe innhold eller tap. eller skade av noe slag som følge av bruk av slikt innhold eller materiale. I den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lovgivning, er tredjepartsleverandører av slikt innhold og materiale tredjepartsmottakere av disse tjenestevilkårene, når det gjelder innholdet og materialet.

solsike kan beholde innholdet og kan avsløre innholdet om nødvendig for å gjøre det ved lov eller i den tro at slik oppbevaring eller utlevering er rimelig nødvendig for å: (a) overholde juridiske prosesser, gjeldende lover eller statlige forespørsler; (b) implementeringen av disse vilkårene; (c) svare på påstander om at innhold krenker tredjeparters rettigheter; eller (d) beskytte rettigheter, eiendom eller personlig sikkerhet til , brukere eller publikum.